SNOWDONIA 2019 - WALES

6 APRIL TOT 13 APRIL 2019 - PRIJS €475

Meerdaagse staptocht door het ruige landschap van Wales. Geniet van prachtige landschappen, gezellige kampvuren,… stort je daarnaast ook in het avontuur, ervaar de kabbelende rivieren van Snowdonia Wales via kano. Voor een verhoogde hartslag zoeken we de stevige rotswanden op via scrambling.

Ons paasproject voor jongeren die zin hebben in een stevig portie avontuur.

Snowdonia is één van de mooiste Natuurparken in Groot-Brittanië. Zoals ze zelf aangeven is het terrein ‘Made of the sturdier stuff’.

Ben je sportief ingesteld en ben je zeker klaar voor een mooie uitdaging? Dan is dit ‘Welshe’ avontuur zeker iets voor jou! We plannen alvast een meerdaagse trekking en spannende adventure activiteiten. We overnachten in prachtige landschappen, compleet weg van de wereld. We sluiten de avonden af met een lekkere zelf klaargemaakte maaltijd. Let wel op! Dit project vindt plaats in april. De temperatuur kan op dit moment in Snowdonia vrij laag zijn. Zorg dus zeker dat je niet bang bent van de koude.

Als je interesse hebt, schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Voor meer informatie en inschrijving kan je steeds terecht bij monitor Alexander (04 73 20 57 22 ) of Kevin (04 94 62 40 66). Of stuur gerust een mailtje naar jap@japadventure.be.