CERA GELOOFT IN JAP

CERA GELOOFT IN JAP

CERA, samen investeren in welvaart en welzijn, gelooft in vzw JAP adventure.

vzw JAP adventure wil met 'méér CLIMBING met JAP' zich richten naar onze sociale partners: Bijzondere Jeugdzorginstellingen uit gans Vlaanderen maar aanvankelijk vanuit de Kempen om een specifiek aanbod in activiteiten zoals Rotsklimmen, Via Cordata & Via Ferrata aan te bieden voor jongeren die 'out' staan in onze maatschappij.

We geloven er sterk in dat dit, activiteiten zijn waarbij de jongere grenzen verlegt, verantwoordelijkheid opnemen en hen een persoonlijke ervaring aanbiedt die ze meenemen in het dagdagelijkse leven, binnen of buiten de instelling.

Door de ondersteuning van CERA kan vzw JAP investeren in duurzaam & kwalitatief klimmateriaal wat ten goede komt overheen de ganse JAP-werking, hetzij in Projecten op Maat of Summerprojects. Deze adventure activiteiten zijn belangrijk voor jongeren en hun groeiproces doormiddel van zinvolle vrijetijdsbesteding. Daarnaast kunnen we ons ook richten, in onze promotie, naar sociale partners: organisaties die werken met jongeren die 'out' staan in onze maatschappij omdat ze in een instelling - gevangenis - asielcentra zitten. We willen hen dit unieke aanbod niet ontzeggen en hierdoor hen nog meer kennis laten maken met onze werking. Deze ondersteuning heeft zich dus een breed maatschappelijk draagvlak en is dus waardevol voor jong & oud.